Sebarang pertanyaan dan pembelian call 0192272127 Hisham

Can't find it? Try this.

Google
 

Tuesday, February 9, 2010

Penggunaan Azomite untuk Pertanian,Penternakan dan Perikanan


Azomite! Azomite! Azomite! . Pernah dengar perkataan tersebut. Ia berbeza dengan Zeolite. Azomite ialah mineral semulajadi dimana mempunyai 70 mineral aktif semulajadi dan mineral tambahan. Terjadi dari letusan gunung berapi dan 100% asli tanpa bahan pengawet.
Lebih dari 60 tahun dahulu, penggunaan mineral ini telah digunakan untuk meningkatkan penghasilan ternakan dan tanaman di Lembah Utah, Amerika Syarikat.
Di Malaysia, penggunaan Azomite banyak digunakan dalam ternakan Kxxxxxr bagi mengingkatkan pembesaran ternakan tersebut.Ramai di antara kita tidak mengetahui tentang penggunaan Azomite dalam sektor pertanian, perikanan dan penternakan sedangkan di luar negara telah digunakan secara meluas dan telah berpuluh-puluh tahun. Azomite adalah satu bahan mineral pelengkap kepada sektor pertanian. Lebih lanjut sila layari http://www.azomite.com/ .
Penggunaan Azomite boleh digunakan untuk meningkatkan hasil pertanian,penternakan dan perikanan anda. Saya akan masukkan maklumat details sedikit masa lagi. Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan keterangan lanjut dan mineral Azomite tersebut hubungi 0192272127. Harga 1 bag rm140/20kg. Beli borong boleh kurang.
Nama :AZOMITE
Info :Kaya dengan mineral dan hanya didapati di pergunungan Utah, USA. 100% tulen tanpa bahan tambahan. Amat baik untuk tanaman dan ternakan dan digunakan untuk melengkapi mineral keperluan tanaman / ternakan. Meningkatkan daya imun tanaman / ternakan terhadap penyakit.Produk ini luas digunakan oleh negara-negara maju. Terbukti amat berkesan dan banyak testimonial pengguna. http://www.azomite.com
Harga:RM8.00/kg
Lain-lain :Pembelian minima sehingga 1kg. Harga pembelian lebih 1 tan boleh dirunding. Packing serta branding atas jenama sendiri boleh dirunding. Harga tidak termasuk penghantaran.
Related Posts with Thumbnails