Sebarang pertanyaan dan pembelian call 0192272127 Hisham

Can't find it? Try this.

Google
 

Friday, December 28, 2012

Mesin Chopper pelbagai guna jenis elektrik (edisi Upgrade)

 Pandangan sisi
Mesin chopper boleh masuk melalui sisi (potong batang napier/jagung, ) , Mesin hancur makanan(sayuran, serai,kantan) masuk dari corong atas (untuk makanan ternakan ayam dll)
 Pandangan Sisi
 Pandangan depan
Hasil campuran sayuran yang telah dihancurkan
Harga Jualan : RM2200 (tidak termasuk pengangkutan)
Berminat hubungi 0192272127

Mesin Pelet Mini (Flat Die Roller) untuk membuat pelet makanan ternakan.

Biasanya mesin pelet diguna untuk membuat pelet bahan-bahan bagi makanan ternakan seperti hampas kopi, hampas gandum, hampas sawit, hampas soya, hampas padi, beras hancur, jagung, sisa tembakau, sisa tea, lebihan makanan dan lain-lain sisa pertanian. Mesin pelet sebegini juga mampu membuat pelet biomas seperti pelet dari habuk kayu, sekam padi, kulit kacang atau lain-lain sumber biomas.
Mesin Pelletiser mudah-alih guna kuasa motor eletrik, hanya 'plug and play'

Harga pemasangan untuk sesebuah mesin pelet mudah alih adalah bergantung kepada kapasiti tenaga yang diguna iaitu KW atau pun HP akan mempengaruhi kapasiti pengeluran per Jam (outpout KG/H) sesebuah mesin pelet. Untuk pengusaha makanan ternakan yang baru bermula atau penternak kecilan yang ingin mencuba sendiri pelet buatan mereka dan mahu menjimatkan kos dalam jangkamasa panjang untuk belian makanan ternakan komersil yang dijual secara runcit, mereka boleh menggunakan mesin pelet mini ini kerana ianya amat senang diselenggara dan menggunakan sumber eletrik. Berikut adalah spesifikasi mesin pelet yang dikeluarkan oleh pengilang :
menawarkan pakej pembelian untuk setiap mesin dengan tawaran harga termasuk
uji pasang@commisioning, hubungi kami untuk pertanyaan lanjut 0192272127 atau layari http://jenterapertanian.blogspot.com
Related Posts with Thumbnails